Kleurrijke start van de Hasker Túnkeamer in Oudehaske

17-04-2022 OUDEHASKE – Gister rolde de Hasker Túnkeamer met nieuwe verzwaarde lagers! uit de winterstalling. Bij de paasopening kwamen zo’n 50 kinderen uit Oudehaske eitjes kleuren, vers gelegd door de kippen uit het Dierenparkje ‘Us Lyts Fee’ uit het dorp.

De kinderen kleurden erop los, renden rond in de speeltuin of smikkelden een paaseitje op. We hadden 40 eitjes van het dierenparkje gekregen maar hebben nog wat bijgehaald om alle kinderen een mooi eitje te laten kleuren voor het paasontbijt. De ouders kletsten in het voorjaarszonnetje lekker bij en genoten van een kopje koffie met een koekje beschikbaar gesteld door de lokale supermarkt. En de eerste ‘boekingen’ voor de tafel kwamen al binnen.

De Hasker Túnkeamer gaat tafel ook deze zomer weer in Oudehaske van straat naar straat, van koffiemoment naar borrel, barbecue of spelletje. Centraal staat elkaar ontmoeten. Kennismaken met nieuwe buren of even bijpraten met bekende buren en dorpsgenoten. Elkaar vrolijk en laagdrempelig ontmoeten; op naar mooie gesprekken en verhalen.

De Hasker Túnkeamer: de vrolijke ontmoetingsplaats van, voor en door Oudehaskers!
Wil jij deze zomer de tafel (weer) bij jou in de straat of wil je een leuke activiteit organiseren dan kan je het ook laten weten via tunkeamer@haskerpompke.nl Voor een leuke eenmalige activiteit hoeft de tafel niet per se bij jou in de straat te staan. Heb je een leuk onderwerp of thema wat je graag met dorpsgenoten wilt delen? Dat kan waar de tafel op dat moment staat. Of zou je graag een maandelijks koffie/thee moment organiseren ook dat kan dat waar de tafel ook staat. Uiteraard één en ander in afstemming met de ‘túnkeamerbeheerder’.

Volg de tafel op Facebook via de pagina ‘De Hasker Túnkeamer’. Wil je meer weten van het hoe en waarom van de de Hasker Túnkeamer, weten waar de tafel staat of de tafel reserveren voor jouw straat of vereniging? Kijk op  www.duurzaamoudehaske.frl