Klantentevredenheid onderzoek Hûs en Hiem


17-08-2017 JOURE – Er komt een onafhankelijk onderzoek naar de klanttevredenheid rondom de organisatie Hûs en hiem. Deze organisatie geeft advies over monumentenzorg en welstand in Friesland. De enquête die online in te vullen is, is vooral bedoeld voor personen of organisaties die afgelopen vijf jaar gebruik hebben gemaakt van een omgevingsvergunning die contact hebben gehad met de adviescommissie. 

Hûs en hiem verzorgen jaarlijks ongeveer 5500 adviezen voor nagenoeg alle Friese gemeenten. Sinds kort is er een mogelijkheid om een schetsplan te bespreken met de adviescommissie. Van de moeglijkheid wordt dan ook steeds vaker gebruik gemaakt. Mede daarom is het onderzoek gelanceerd om te weten hoe de adviserende rol van hûs en hiem is bevallen.

Naast de vragen over dienstverlening worden er in de enquête ook vragen gesteld over de ruimtelijke kwaliteit in Fryslân en met de borging daarvan. Heeft u tussen 2012 en 2017 een bouwaanvraag ingediend en wilt u uw ervaringen met hûs en hiem delen? Vul dan de enquête in via http://www.partoer.nl/husenhiem