Kinderdorp dit jaar 22 tot en met 26 augustus

12-07-2022 JOURE РHet kinderdorp is de plek voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 om recreatief bezig te zijn. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse knutsel- en sport en spelactiviteiten en er zullen verschillende  workshops en/of demonstraties zijn.

Het kinderdorp is ontstaan uit de gedachte om kinderen tijdens de vakantie een recreatiemogelijkheid te bieden. Gedurende de laatste week van de zomervakantie ontstaat op het schoolplein van Brede School Joure Zuid een kinderdorp met leuke sport- spel en cultuuractiviteiten.

Kinderen uit groepen 1 tot en met 8 zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan het Kinderdorp. Tijdens het eerste bezoek vragen we ouders/verzorgers mee te komen om hun kind in te schrijven. Alle ingeschreven kinderen krijgen een armbandje waarmee ze toegang hebben tot het Kinderdorp. Kinderen van groep 1 t/m groep 3 kunnen alleen komen spelen onder begeleiding van een ouder/verzorger. De ouders/verzorgers die bij Stichting Leergeld zijn aangesloten kunnen daar aangeven of hun kind/kinderen naar Kinderdorp wil/willen gaan, via Stichting Leergeld wordt dan de entree betaald. Janet@leergeldzwf.nl

Kinderdorp Joure 2022 vindt deze editie weer plaats op het schoolplein van Brede School Joure Zuid. Het kinderdorp is dit jaar op Maandag 22 augustus topt en met vrijdag 26 augustus.

Ook zijn wij opzoek naar vrijwilligers die ons dit jaar willen versterken!
– Ben jij 16 jaar of ouder?
– Ben je een doorpakker?
– Ben je creatief?
– Stressbestendig?
– Vindt je het leuk om met kinderen te werken?
Dan zoekt de organisatie jou! Stuur een mail naar: stichtingkinderdorpjoure@hotmail.com

Graag tot ziens bij het kinderdorp Joure!