Kies je instrument!


07-03-2017 JOURE – Kinderen uit groep 5, 6, 7 of 8 van basisscholen in de gemeente De Fryske Marren die graag een instrument willen leren bespelen, zijn op zaterdagmiddag 18 maart van harte welkom op de workshopdag Kies je instrument! in It Toanhûs in Joure.

Tijdens deze workshops gaan de kinderen actief kennismaken met het instrument en ontdekken of ze het bespelen van een instrument leuk vinden. Natuurlijk geeft de docent tijdens de workshop antwoord op alle vragen over een bepaald instrument. Er zijn deze dag meer dan vijftien instrumenten aanwezig. In elk lokaal kan een ander instrument worden uitgeprobeerd.

De deelnemers aan Kies je instrument dienen zich vooraf aan te melden voor 2 instrumenten naar keuze. Een workshop zang is ook mogelijk.
Naast deze workshops rondlopen en kijken bij welk instrument nog plek is, kan ook. Deelname aan de workshopdag is gratis.

Kies je instrument begint om 12.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Ouders en begeleiders zijn ook van harte welkom. Opgeven kan tot 15 maart via de website van Toanhûs.