Kerst met de Kast


29-12-2017 JOURE – Een mooi meeslepend muziekprogramma voor de hele familie, dat warmte brengt in de steeds korter wordende dagen naar de sfeervolle Kersttijd toe, met de bekendste popband van het Noorden: De Kast!

De Kast! Zanger/frontman Syb van der Ploeg: “Onze ‘25 jaar Op de planken’ tour was een prachtig muzikaal hoogtepunt waar we samen met het publiek van hebben genoten. Daarom willen we aan een traditie gaan werken en daarbij iedere keer een toonaangevende gast uit de muziekwereld uitnodigen om dit met ons mee te vieren”.

Een twee keer zestig minuten durend programma, met naast de mooiste hits van De Kast óók een selectie van speciaal voor dit programma geselecteerde Kerstsongs gebracht in soms een traditioneel en dan weer in een ‘De Kast-jasje’. Iedere voorstelling zal er een ‘special guest’ dit mooie programma samen met de De Kast extra komen ‘inkleuren’.
De heren van de Kast hebben er zin in om ook dit seizoen samen met hun bezoekers er een onvergetelijke avond van te maken met ‘Kerst rond de Kast’.

Datum: vrijdag 29 december 2017 in ’t Haske te Joure
Aanvang: 20.00 uur
Kaarten: € 25,00 inclusief een kop koffie Voorverkoop: online.