Kaveluitgifte Lemmer Tramdijk-Oost

24-12-2018 LEMMER – Ten noorden van Lemmer ligt de wijk Tramdijk Oost. Deze woonwijk wordt in meerdere fasen ontwikkeld. In maart 2019 gaat de gemeente 22 kavels uitgeven in fase 2.

Fase 2
Fase twee ligt ten westen van fase 1, ten oosten van de oude Tramdyk en ten noorden van basisschool ‘De Arke’. In dit deel van de wijk komen ruim 60 woningen. De woningen zijn een mix van vrijstaand, half-vrijstaand en (sociale) rijwoningen, zowel koop als huur. Net als de woningen in fase 1 zullen ook deze woningen gasloos worden gebouwd.

De gemiddelde prijs per m² bedraagt € 242,50 inclusief btw.

Voor de bouw van een half-vrijstaande woning heeft u een medebouwer nodig. Deze medebouwer mag alleen een particulier zijn en dus geen aannemersbedrijf! Heeft u interesse voor de bouw van een half-vrijstaande woning, dan raden wij u aan om alvast op zoek te gaan naar een medebouwer.

Meer informatie?
Hoe de gemeente de kavels gaat uitgeven en de kavelprijzen maakt de gemeente in januari bekend.

Als eerste op de hoogte
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in Tramdijk-Oost en andere nieuwbouwkavels in de gemeente? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en kies de optie ‘Kavels voor woningbouw’.