Juwelier Dikland zet zaak in de etalage


26-02-2017 JOURE – Juwelier Dikland te Joure heeft de zaak te koop of te huur gezet via A7 makelaars. De winkel kan na 1 september aanstaande over worden genomen. Het pand kan overgenomen worden voor €369.000,- als koopprijs en als huurprijs moet het pand € 2000,- per maand opleveren.

Omschrijving
Op een prachtige locatie in de winkelstraat van Joure ligt dit fraaie winkelpand met zelfstandige bovenwoning. Het winkelpand is gelegen op A1 winkelstand tegenover de Albert Heijn met zowel een entree in de winkel en achterom in de werkplaats/kantoor.

Indeling winkel en vloeroppervlakte:
Begane grond: ± 232 m² winkel, werkplaats, kantoor, pantry en berging.
Frontbreedte: ± 9,5 meter met etalage en entree.
Er is een achterom aanwezig welke toegang geeft naar het kantoor en de werkplaats.
De verwarming geschiedt middels een c.v.-installatie (Nefit uit 2015).
Momenteel in gebruik als juwelierszaak.

Bovenwoning (= verhuurd) met eigen entree en trapopgang:
1e Verdieping: overloop, keuken voorzien van inbouwapparatuur, hal, 3 slaapkamers met vaste kasten waarvan één tevens toegang geeft tot het dakterras aan de achterzijde, ruime woonkamer, toilet, badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, via vlizotrap (2x) bereikbare zolderbergingen. De woning is gelegen in de winkelstraat van Joure en bereikbaar via een eigen entree aan de voorzijde. De verwarming en warm water geschieden middels een c.v. installatie (Nefit uit 2015), tevens is er een close-in boiler aanwezig in de keuken. Woonoppervlakte: ± 146 m².

In de directe omgeving zijn (landelijke) winkelformules gevestigd, zoals het Kruidvat, AH en Schoonenberg gehoortoestellen. En ook diverse lokale dagwinkels, zoals de bakker, groenteboer, bloemist, interieur- en kledingwinkels. Gelegen op de looproute vanuit de gezellige passantenhaven met vrij parkeren in de directe omgeving.

Het gehele pand is te koop of de winkel te huur, de bovenwoning is verhuurd. Aanvaarding: na 1 september 2017
Kijk verder via dseze link