Jumbo op 6 februari dicht in verband met verbouwing

29-01-2020 JOURE – Jumbo Zijlstra aan de Geertknolweg in Joure gaat verbouwen. Na 9 jaar gevestigd te zijn in het pand werd het tijd voor verandering. Ook hielpen de omstandigheden van de koel apparatuur ook niet mee.

‘Bijna een derde van de winkel bestaat uit gekoelde producten’ aldus Wiebe Zijlstra. ‘Afgelopen zomer konden we merken dat de koeling tijdens de warme dagen het nog nauwelijks aan kon. Het was duidelijk tijd voor vernieuwing. Inmiddels zijn er ook nieuwe formules binnen de Jumbo organisatie ontwikkeld. Dit was de uitgelezen kans om dan de hele winkel aan te pakken.’

Het moge duidelijk zijn dat de verbouwing niet een kleine operatie zal zijn. Voortaan kan men in het nieuwe concept de bakker in de winkel zijn broden zien bakken via een doorkijkraam. Daarnaast zal de winkel zich nog meer op het gemak voor de klant gaan richten door meer vers producten aan te gaan bieden. Als klap op de vuurpijl komt er een nieuw punten spaar systeem.

Op donderdag 6 februari vanaf 15:00 uur sluit de Jumbo in Joure haar deuren voor 3 weken. De winkel dan ook op deze dag vanaf 09:00 uur 50% korting geven op alle versproducten (met uitzondering van het brood). Voor de verbouwing kunt u dus nog extra voordelig uw boodschappen doen. De winkel zal haar deuren op woensdag 26 februari om 09:00 uur weer openen.