Jumbo Joure roept om ‘alleen’ boodschappen te doen

23-03-2020 JOURE – De winkel heeft gemiddeld op een dag 2000 betalende klanten in de winkel. Komt u met 2, 3 of 4 personen, dan zijn dit al gauw 6000 mensen per dag.

Heb je kinderen die niet alleen thuis kunnen blijven? Kom dan boodschappen doen als je partner thuis is of vraag iemand om even op te passen. Je kunt ook boodschappen doen als de kinderen in bed liggen. Een oppas, desnoods op afstand met een babyfoon, zou een oplossing kunnen zijn. We zijn dagelijks geopend van 8.00 tot 21.00 uur (op zondag van 9.00 tot 19.00 uur).

Zie je geen mogelijkheden om zonder kinderen boodschappen te doen en moeten ze mee? Hou ze dan zoveel mogelijk bij je in de buurt en laat ze niet rondlopen en overal aanzitten. Voor iedereen die hoest of verkouden is geldt: blijf thuis! Dit geldt dus ook voor verkouden en hoestende kinderen.

Kom je tijdens het winkelen een bekende tegen en wil je even bijpraten? Wil je dat alsjeblieft buiten doen en niet in de gangpaden van onze winkel? Het houden van voldoende afstand wordt hierdoor namelijk onmogelijk.

Onze vakkenvullers zijn keihard aan het werk om de schappen zoveel mogelijk vol te houden. Zoals eerder al gezegd worden ze dagelijks blootgesteld aan 6000 mensen. Heb geduld als je een product nodig hebt waar de vakkenvuller net mee bezig is. Hou voldoende afstand!

Ons personeel krijgt van ons de keus om thuis te blijven, zeker als zij/hij in de risicogroep valt. Bijna iedereen kiest ervoor om toch aan het werk te gaan. Dit doen ze ook voor jou. Blijf jij zoveel mogelijk thuis voor je medemens en voor ons?

Verder vraagt de winkel om het bericht zoveel mogelijk te delen en danken zij een ieder voor de medewerking.