Jouster Fanfare Orkest in letterlijk en figuurlijk ‘nieuw jasje’ gestoken

03-11-2022 JOURE – Het 1e divisie orkest uit Joure staat er weer fris bij de komende jaren. Door de toekenning van een subsidie vanuit de Stichting Westermeer is het orkest in de gelegenheid gesteld om nieuwe uniformen aan te schaffen. Deze worden geproduceerd door Zijlstra Bedrijfskleding uit Franeker. Op 10 december is het zover en wordt het nieuwe uniform tijdens het kerstgalaconcert in Sportfun Joure gepresenteerd.

Het kerstgalaconcert is een mooie gelegenheid om dit te laten zien. Het voltallige orkest, bestaande uit bijna 60 leden, presenteert deze avond een muzikaal evenement met een bekend aantal artiesten. Jennie Lena (bekend van The Voice), operazanger Marco Bakker, de Koninklijke Mastreechter Staar en pianist en presentator van de avond Cor Bakker zullen hier hun opwachting maken.

Modernisering en vernieuwing zijn twee dingen waar het orkest zich erg op richt de komende tijd. De aanwas van nieuwe (jeugd)leden, het toevoegen van een modern repertoire, het presenteren van het orkest in nieuwe kleding en het werken aan een nieuwe huisstijl zijn onderdeel van een toekomstgerichte blik.

Kaarten voor het kerstgalaconcert op 10 december zijn te krijgen bij Primera Joure en via www.jousterfanfareacties.nl we zien zij daar graag!