Jouregio krant verzet naar 1e week juni – Nog steeds bezorgers gezocht in Joure

06-04-2020 JOURE – Na lang overleg en veel online vergaderen heeft Jouregio besloten de eerste editie van de krant uit te stellen. Ondernemers staan zwaar onder druk met het corona virus. Wij willen ondernemers niet extra belasten met een goed bedoeld initiatief die uiteindelijk zal moeten draaien op deze zelfde ondernemers.

Daarnaast hebben wij ook de verantwoordelijkheid voor onze bezorgers. Deze fantastische medewerkers willen wij geen onnodige risico’s laten lopen tijdens hun werkzaamheden. Wij hopen de krant alsnog uit te kunnen geven in de eerste week maand Juni.

De kranten moeten worden bezorgd tussen 12:00 uur in de middag en ongeveer 20:30 uur in de avond. Je kiest dus zelf je tijd van bezorging!Bezorgers kunnen zich hier aanmelden!

Natuurlijk wil je ook weten wat je voor je activiteiten verdiend. Dan hebben wij goed nieuws! Wij geven je standaard 5 cent per krant die je aflevert. Wil jij je aanmelden als bezorger in Joure? klik dan op deze link en meldt je aan! Vermeldt je naam, adres, leeftijd en je telefoonnummer. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!