JHX Stix gegadigde bij Poiesz sponsor actie


12-02-2018 JOURE – De Jeugd Sponsor Actie bij de Poiesz begint de komende week. JHC Stix is wederom uitgeloot en wil mensen in beweging brengen voor de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie. JHC Stix vraagt aan iedereen om mee te sparen voor de Jeugd Sponsor Munten. Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje en bovenaan het verlanglijstje van JHC Stix staat dit jaar: training clinics.
De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van JHC Stix bij de Poiesz supermarkt in Joure helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van JHC Stix, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van de vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van JHC Stix is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Joure. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari tot en met 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.