JHC Stix doet mee aan grote clubactie

19-09-2020 JOURE – Vanaf vandaag gaan de jeugdleden van JHC STIX weer loten verkopen voor de Grote Clubactie! 80% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de clubkas. Vorig jaar heeft de Grote Clubactie onze club ruim € 1777- opgeleverd!! Van de overige 20% wordt de Grote Clubactie loterij georganiseerd waarbij er vele prijzen zijn te winnen, onder andere €100.000.

Natuurlijk kan er via het traditionele boekje met loten worden gekocht, echter is het dit jaar ook mogelijk de loten te kopen via een QR-code. Via de sticker met de QR Code kun je op 1,5 meter afstand loten kopen. De koper hoeft alleen nog de verkoper zijn naam aan te klikken bij het kopen van de loten. Voor meer informatie kun een instructiefilm bekijken op www.clubactie.nl/instuctie.

Dit jaar wil de leiding van de club ter afsluiting van de grote clubactie in November een pizza festijn organiseren voor alle jeugd leden die mee hebben gelopen. Omdat de inzet van de leden zo gewaardeerd wordt, zal er onder alle verkopers een hagelnieuwe hockeystick van sporthuis Glas worden uitgereikt. .Daarnaast is er voor de 3 kinderen die de meeste loten hebben verkocht een prijs!