Jeu de Boules bij Kom derby op Snein


05-05-2017 JOURE – Kom derby op Snein is een nieuwe ontmoetingsactiviteit, die elke eerste zondag van maand plaats vindt. Samen koffiedrinken, een bord- of kaartspelletje doen of jeu-de-boulen op het veld voor Talant. Maar ook een bak- of creatieve activiteit is mogelijk. Of gewoon gezellig met elkaar kletsen. Het is allemaal goed.

Kom derby vindt plaats in de huiskamer van Talant aan Maria Louisestraat nummer 30 te Joure. Iedereen kan er terecht tussen 13.30 tot 15.30 uur op elke 1ste zondag van de maand. Voor koffie en fris wordt een kleine bijdrage gevraagd. (knipkaart met 10 knipjes voor 1 euro). Enkele enthousiaste vrijwilligers heten u van harte welkom en nemen uw ideeën voor leuke activiteiten graag mee. Er zal vaak een gezamenlijke activiteit plaatsvinden, maar daar hoeft u niet aan mee te doen. Het gaat erom dat iedereen een leuke middag heeft. Miks welzijn en Talant bieden ondersteuning aan de vrijwilligers.
 
Bel of mail dan met Rosalie de Konink, consulent ontmoeting, via 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl

Zondag 7 mei kan men jeu de boulen bij Kom derby op Snein.
Zin om mee te doen? Kom dan om 13:30 naar Talant aan de Maria Louisestraat 30 te Joure. De koffie en thee staat klaar. Daarna wordt er tot 15.30 uur op het veld tegenover Talant gespeeld. Er zijn ballen aanwezig, maar u mag ook uw eigen ballen set meenemen. Deelname is gratis. Alleen voor de consumpties wordt een kleine bijdrage gevraagd.

In juni is Komderby op Snein in verband met Pinksteren op de 2de zondag van de maand: 11 juni.