Jarige rupsje nooitgenoeg in bibliotheek

26-04-2019 JOURE – Zaterdag 11 mei komt Hinke Strien van het Muziekbeestje weer langs in de Bibliotheek in Lemmer en Joure. Kinderen van 3 tot 7 jaar kunnen meedoen aan Spelen met Boek&Muziek. Om 11.00 uur is het Muziekbeestje in Bibliotheek Lemmer en om 15.00 uur in Bibliotheek Joure.

Deze keer gaan we feest vieren met het Muziekbeestje, want Rupsje Nooitgenoeg bestaat 50 jaar! Het is bijna niet te geloven dat dit nog altijd populaire prentenboek 50 jaar geleden, in 1969, werd gecreëerd door Eric Carle. Dit tijdloze verhaal gaat nu al drie generaties mee, het is in 65 talen vertaald en zijn er ruim 50 miljoen exemplaren van verkocht. Genoeg reden voor een feestje!

Hinke leest voor en gaat samen met de kinderen verschillende muziekactiviteiten doen die aansluiten bij het thema van het boek, zoals bewegen op muziek, liedjes zingen en instrumenten bespelen.

Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen aan deze vrolijke activiteit. Kaartjes zijn vooraf te koop in de Bibliotheek of online via de website:  www.bmf.nl/rupsje. Leden van de Bibliotheek betalen € 2, – voor een kaartje, voor niet-leden kost het € 4, –