Jan Sibbel houd uitverkoop t.b.v. Edwinstichting

04-02-2019 LANGWEER – Als Antiquariaat De Boekensteun in april de deur voorgoed sluit, heeft het bedrijf op de kop af 22 jaar bestaan. In de winter van de laatste Elfstedentocht vestigde de eigenaar zich in het watersportdorp in de oude bakkerij aan de Buorren om al snel een zekere faam te verwerven onder watersporters en andere gasten. Nu echter fysieke ongemakken de eigenaar het intensieve werk in het zomerseizoen onmogelijk maken is sluiting nabij.

Om klanten nog één keer de gelegenheid te geven de winkel te bezoeken houdt Jan Sibbel de komende weken uitverkoop met hoge kortingen; een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Edwinstichting, de stichting die het Edwinhuis beheert. Deze vakantiewoning, aan de rand van het dorp, is geschikt voor acht personen en biedt alle faciliteiten voor twee personen met een lichamelijke beperking.

Tot en met 2 maart bestaat er op vrijdag- en zaterdagmiddag de mogelijkheid om nog één keer wat fraaie boeken mee naar huis te nemen tegen flink gereduceerde prijzen. Van sommige afdelingen (literatuur, spanning, Fries) is het mogelijk om een hele bananendoos te vullen voor tien euro. Onder het motto: maak de winkel leeg en de kas van de Edwinstichting vol!