Inspiratiebijeenkomst Mar & Fean

13-04-2019 JOURE – Te gast is Albert Pasma, oud-directeur van Bibliotheek Sneek. Hij vertelt over zijn contacten met schrijvers in de afgelopen vijftien jaar. Albert Pasma heeft veel schrijvers naar Sneek gehaald met de Stichting LAS (Literaire Activiteiten Sneek). Dit in samenwerking met de boekhandel en de bibliotheek. Hij geeft ons een uniek kijkje achter de schermen van schrijversbezoeken.

Leesgroepen
De inspiratiebijeenkomst is bestemd voor leesgroepen die al gebruik maken van het aanbod voor leesgroepen van Bibliotheken Mar en Fean én voor leesgroepen die meer willen weten over het aanbod en de mogelijkheden.

Nog geen leesgroep gevonden?
Wilt u graag bij een leesgroep maar weet u niet met wie, kom dan langs en kijk of we een match kunnen maken met andere belangstellenden!

Bibliotheken Mar en Fean heeft een speciale collectie voor leesgroepen. Leesgroepen kunnen via hun eigen bibliotheek deze collecties lenen. Desgevraagd wordt achtergrondinformatie over het boek en de auteur meegeleverd, dat alles tegen een kleine vergoeding.