Inloopdag Tûk Wenjen


06-10-2017 JOURE – Bent u geïnteresseerd in duurzaam wonen? Wilt u weten hoe en waar u energie op kunt besparen? Of wilt u graag weten welke subsidies er zijn waarvoor u in aanmerking komt? Laat u dan (vrijblijvend) informeren tijdens de inloopdag van Tûk Wenjen op dinsdag 10 oktober 2017! Tûk Wenjen doet die op 10-10 namelijk mee met de Dag van de Duurzaamheid.

Deze hele dag (van 09.00 tot 21.00 uur) kunt u bij onze modelwoning aan het Douwe Egberts Plein 2 in Joure binnenlopen voor al uw vragen en advies rondom duurzaam wonen. De adviseurs van SIAN helpen u graag verder.

Win een cheque t.w.v. €250,-
Wilt u advies op maat over het verduurzamen van uw woning? Schrijft u zich op 10 oktober dan in voor een gratis adviesgesprek in de modelwoning van Tûk Wenjen.
U maakt dan namelijk kans op een geldbedrag ter waarde van € 250,00! Het kost u niets, maar levert u mogelijk wel wat op. Wij verloten namelijk tweemaal een cheque (t.w.v. € 250,00) onder de ingeschreven personen die u vrij kunt besteden bij één van
de deelnemende bedrijven van Tûk Wenjen. Wethouder Durk Durksz zal de cheques op woensdag 18 oktober 2017 uitreiken aan de twee gelukkige winnaars.

Geïnteresseerd of komt u langs tijdens de Dag van de Duurzaamheid? Laat het ons weten via de Facebookpagina. Doet u zelf ook mee met de Dag van de Duurzaamheid? Laat dit dan weten via Twitter en gebruik daarbij de hashtag #dvdd2017.