Informatie avond Lelystad Airport


17-09-2017 JOURE – Lelystad Airport zorgt voor meer banen in de regio rond de luchthaven. Maar er komen ook meer vliegtuigen over in uw buurt. Dat kan zorgen voor extra hinder. Vooral dat laatste heeft de afgelopen maanden voor veel vragen gezorgd. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om antwoorden op deze vragen te geven, de routes toe te lichten en naar u te luisteren. Op woensdag 4 oktober kunt u tussen 19.30 uur en 22.00 uur terecht in Balk

Voorlopig programma
19.00 – 19.30 uur – Inloop met koffie en thee
19.30 – 20.00 uur – In groepen: kennismaken en inventariseren belangrijkste vragen
20.00 – 20.15 uur – Informatiemarkt
20.15 – 21.15 uur – Samenvatten opgehaalde vragen Toelichting op ontwikkeling Lelystad Airport en uitgangspunten vliegroutes. Toelichting op ligging, hoogtes en hinder van de vliegroutes. Met elkaar in gesprek: bespreken belangrijkste vragen en zorgen.
21.15 – 22.00 uur – Mogelijkheid tot een bezoek aan de informatiemarkt

Wilt u meer weten over de uitbreiding van Lelystad Airport of wilt u de effecten weten die de vliegroutes op uw woonomgeving gaan hebben? Dan kan de informatieavond u helpen hier meer duidelijkheid over te krijgen.

Aanmelden
Er wordt gevraagd om u zich hieronder aan te melden voor de informatiebijeenkomst. Enkele dagen van tevoren ontvangt u per e-mail nog het programma, een routebeschrijving en een bevestiging van deelname die u meeneemt naar de informatieavond.

Klik op deze link om u aan te melden voor de informatiebijeenkomst bij u in de buurt.