Ik bin een Jouster omdat… haalt 1 april grap uit

01-04-2019 JOURE – Fokke Terpstra bericht op zijn Facebook pagina ‘Ik bin een Jouster omdat’ – Onzin natuurlijk. Heb vannacht heerlijk geslapen. Heb de kleine lettertjes uitgelicht. 1988 slaat op een 1 april grap met de watertoren. Belangrijke Mededeling. Volgende week, in de nacht van zondag op maandag, zal “Ik bin in Jouster omdat..” tijdelijk uit de lucht zijn. Samen met een groepje vrijwilligers zullen wij die nacht onderhoud plegen aan deze prachtige 6.5 jaar oude facebookgroep. Foto’s die in de loop der jaren dubbel zijn geplaatst zullen worden verwijderd.

‘Wel zullen we trachten veel nuttige aanvullingen behorende bij die foto’s te bewaren. Ook berichten die niet echt thuishoren in deze groep waaronder fake nieuws zullen worden verwijderd. Waarschijnlijk zal dan in de loop van maandagochtend de facebookgroep weer bereikbaar zijn.

Excuses voor deze wat vreemde en unieke werkwijze maar ik weet zeker dat we na deze grote, maar noodzakelijke voorjaarsschoonmaak, met zijn allen weer jarenlang kunnen genieten van “Ik bin in Jouster omdat..”.’