Huidverzorging Roelineke: Je ziet er goed uit en voelt je beter

19-06-2020 JOURE – Afgelopen maart is Roelineke samen met haar gezin naar een bedrijfspand aan de Ambachtswei. Daar heeft ze de mogelijkheden liggen om verder met haar bedrijf te groeien. Zo heeft ze nu twee stoelen in de salon waardoor ze haar bezoekers de mogelijkheid geeft om samen een gezellig, relaxt & verzorgend moment te beleven. Ze hoopt in de toekomst nog uit te breiden met een high tea in een lekkere loungehoek.

Daarnaast heeft ze de wens om over een poosje de samenwerking aan te gaan met een pedicure. De vraag of zij dat ook in haar pakket heeft is zo regelmatig dat iemand met die kwaliteiten hier onder ons dak echt een meerwaarde zou zijn! Een “mini-wellness” met verschillende mogelijkheden en vooral heel veel persoonlijke aandacht is geboren.

Als schoonheidsspecialiste is iemands huid altijd interessant; de klant laat weten welke behoefte hij/zij heeft en dat kan variëren van een heerlijk verzorgend moment voor je gelaat tot de luxere behandelingen of een kuur voor specifiekere huidverbeteringswensen/mogelijkheden.

Masseren vind Roelineke wel één van de fijnste momenten in een behandeling, de klant weg laten zakken in een stukje ontspanning is daarbij het doel. Naast gelaatsbehandelingen zijn er ook lichaamsbehandelingen: Reiki, ontspanningsmassage, hotstonemassage, voetreflexmassage en AromaTouchmassage. Zodra de doucheruimte klaar is komen daar ook de lichaamspakkingen bij.

Naast alle manuele behandelingen bied Roelineke nog een aantal machinale behandelingen aan: de Oxygeneo; een 3-in-één gezichtsbehandeling die fijne lijntjes verzacht, de huidtextuur verbetert, rimpels reduceert en de (doffe) huid laat stralen van vitaliteit. Ook kun je bij haar terecht voor de:
– TriPollar; een huidverjongende en huidverstrakkende behandeling.
– Permanente Make-up; er verzorgd uitzien op elk moment van de dag
– Een behandeling met de Angie waarmee Roelineke steelwratjes, pigmentvlekjes en couperose kan weghalen.

Manicure voor zowel handen als voeten is ook een onderdeel van haar vak, net als het verzorgen van een dag of bruidsmake-up. Roelineke verwijst je graag naar de website voor verdere informatie. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs; welkom!