Howitec verhuist naar Joure

12-07-2022 JOURE – November vorig jaar werd de eerste paal geslagen en begin juli 2022 was het zover en verhuisde Howitec van Bolsward naar Joure. Een mooie volgende stap dat geheel past in de ambities van het bedrijf. Als importeur en groothandel in netten en gazen met een eigen confectieatelier timmert het al vele jaren aan de weg. “Dit jaar vieren wij ons 30-jarig bestaan en dan is dit nieuwe pand wel een hele mooie kers op de taart”, aldus directeur Marco Anneveldt. Het afgelopen jaar was een intensieve periode omdat naast het bouwproject de business natuurlijk gewoon moest doordraaien.

Partner in netoplossingen

‘”Met de bouw van het nieuwe pand zetten we een duidelijke en zichtbare volgende stap naar de toekomst. Een toekomst waar we als internationale organisatie een duidelijke koers voor hebben uitgezet, namelijk onze positie als kennispartner en marktleider in netten- en gaasoplossingen verder uit te breiden. Ook de aanpassingen aan ons logo, huisstijl en communicatie zijn afgestemd op deze ambitie. ‘Verbinding’ en ‘partnership’ dat is waar wij als Howitec voor staan én voor gaan!”, aldus Marco Anneveldt.

Eigen confectieatelier
De nieuwe locatie biedt naast een fris en modern kantoorgedeelte volop ruimte aan een ruim en efficiënt opgezet magazijn. Hier ligt een veelheid aan netten voor zowel de tuinbouw, sport alsook voor de speciale projecten is opgeslagen. Ook het confectieatelier is belangrijk uitgebreid. In dit laatste ziet Howitec een belangrijk toegevoegde waarde. Met name voor het ontwerpen en produceren van gaaskooien voor o.a. tuinbouw, zaadveredelingsbedrijven en insectenkwekerijen. Als één van de weinige bedrijven in West Europa verzorgt Howitec maatwerk confectie in eigen huis. Het nieuwe pand staat aan de Morseweg 9 in Joure.