Hoogste punt woon-zorgcomplex De Werf bereikt


31-05-2017 JOURE – De bouw van het woon- en zorgcomplex De Werf in Joure dat in opdracht van Zorggroep Hof en Hiem wordt gebouwd vordert gestaag. Gisteren werd stilgestaan bij een belangrijke mijlpaal: het hoogste punt is bereikt!

Aan John van Arnhem (directeur-bestuurder Hof en Hiem) en Rudi Jonkman (technische dienst Hof en Hiem) werd de eer gegund om “de vlag te strijken”. Beide mannen klommen naar het hoogste punt van het dak, haalden de vlag er vervolgens vanaf en gaven daarmee gehoor aan de traditie die hoort bij het bereiken van het hoogste punt.

John van Arnhem sprak de bouwvakkers toe en deelde daarna – samen met Annette Verstraaten (manager facilitaire zaken Hof en Hiem) – persoonlijk aan alle vaklieden en andere betrokkenen bij de bouw een traktatie uit. Tenslotte werd er gezamenlijk een hapje gegeten (nasi uit de keuken van Vegelin State!) en werden de werkzaamheden op de bouw hervat. De bouwplanning loopt zoals verwacht. Dit betekent dat de oplevering van het complex medio december 2017 zal plaatsvinden.