Hof en Hiem wint twee Veiligvoedsel.nl Awards 2019

08-02-2019 JOURE – Zorggroep Hof en Hiem heeft dit jaar twee Veiligvoedsel.nl awards in de wacht gesleept. Op donderdag 7 februari zijn tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel in het Van der Valk hotel te Veenendaal de winnaars van de zeven categorieën bekend gemaakt. Hof en Hiem heeft voor het vierde jaar op rij gewonnen in de categorie Beste Zorggroep en de prijs voor de Beste Keuken ging naar woonzorgcentrum Suderigge in Lemmer.

Uitreiking awards
Een afvaardiging, van voornamelijk medewerkers van de voedingsdienst, was aanwezig bij het Nationaal Congres Veilig Voedsel, waar de uitreiking van de awards plaatsvond. De zorggroep is trots op het winnen van de awards, bovenal omdat alle medewerkers zich samen inspannen om de kwaliteit van veilig voedsel te waarborgen. Hof en Hiem was dit jaar genomineerd in twee categorieën; Beste Zorggroep en Beste Keuken (locatie Doniahiem én locatie Suderigge). Hof en Hiem is al sinds 2008 gecertificeerd en was in 2016, 2017 en 2018 ook winnaar in de categorie Beste Zorggroep. Voor de vierde keer de overwinning behalen in deze klasse is een prachtig resultaat van deze inspanningen. Hof en Hiem is extra trots om te kunnen meedelen dat één van de keukens, die van Suderigge, waar dagelijks verse bereiding van maaltijden plaatsvindt voor de bewoners, de Award van Beste Keuken mee naar huis mag nemen.

Veiligvoedsel.nl
Hof en Hiem wint twee Veiligvoedsel.nl Awards 2019De uitreiking van de Veiligvoedsel.nl Awards is een initiatief van Veiligvoedsel.nl, een bedrijf dat al sinds 2005 organisaties certificeert die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen omtrent het bewaren en bereiden van voedsel. Inmiddels voert Veiligvoedsel.nl ieder jaar audits uit bij ruim 550 zorglocaties en -afdelingen, die allen meedingen naar de Veiligvoedsel.nl Award.