Hof en Hiem is op zoek naar flexpool medewerkers

29-04-2020 JOURE – Heb jij hart voor ouderen? Vind jij het leuk om op meerdere locaties in Joure en Sint Nicolaasga inzetbaar te zijn zodat geen dag hetzelfde is en je veel collega’s en cliënten leert kennen? Houd jij daarnaast van afwisseling in je werk en wil je zelf bepalen wanneer je werkt? Dan is Hof en Hiem op zoek naar jou!

Zorggroep Hof en Hiem is op zoek naar medewerkers die flexibel inzetbaar zijn voor de flexpool.

Dit betreft de locatie Doniahiem (woonzorgcentrum in Sint Nicolaasga) waarbinnen Us Hiem (kleinschalig wonen voor mensen met dementie), Vegelin State (woonzorgcentrum in Joure) en de locaties kleinschalig wonen Us Hof en de Werf (beide in Joure).

Voor deze locaties van zorggroep Hof en Hiem zijn wij op zoek naar enthousiaste:

 • Medewerkers welzijn
 • Helpenden
 • Verzorgenden-IG
 • Verpleegkundigen

Functie informatie
Je ondersteunt cliënten bij persoonlijke verzorging, met respect voor de eigen regie en rekening houdend met de mogelijkheden van de cliënt en zijn omgeving. Je voert eventueel verpleegtechnische handelingen uit. Je doet mee in overleggen en je werkt in onregelmatige diensten. Je hebt een moderne zorgvisie en werkt graag samen in verschillende relaties. Je hebt een lerende en zelfstandige (werk)houding.
Uiteraard ben je in het bezit van een MBO diploma Zorg & Welzijn niveau 2, of een diploma Verzorgende IG of verpleegkundige. Daarnaast heb je een rijbewijs en eigen vervoer.

Hof en Hiem biedt:

 • een arbeidsovereenkomst op maat (we gaan in overleg met jou over het aantal uren en de lengte van het contract)
 • de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken
 • een goed werkklimaat, salariëring en rechtspositie volgens de cao VVT
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van een werkkostenregeling met verschillende keuze mogelijkheden
 • de mogelijkheid om aan diverse collectieve verzekeringen deel te nemen
 • een Hof & Hiem reiskostenregeling die meer biedt dan de cao
 • loopbaan- en opleidingsmogelijkheden

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de inhoud van de diverse functies en de mogelijkheden kun je contact opnemen met teamleiders Ria Witteveen (06-15157223) voor regio Joure en Miranda Hobo (06-52658320) voor regio Sint Nicolaasga. Zij zijn van maandag tot en met donderdag te bereiken tussen 9.30 en 12.00 uur.

Ben jij die flexibele, meedenkende, breed inzetbare en enthousiaste collega die wij zoeken en wil je solliciteren? Stuur dan een brief en cv naar Zorggroep Hof en Hiem, vacature@hofenhiem.nl, t.a.v. Esther Boersma-Bosma. Vermeld in het onderwerp van je emailbericht en in je sollicitatiebrief het vacaturenummer HH201902.

Bij indiensttreding vraagt Hof en Hiem een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Deze wordt uiteraard vergoed.

Op deze vacature is onze procedure “werving en selectie” van toepassing.