Historische autoshow in Sint Nicolaasga goed bezocht


01-07-2017 SINT NICOLAASGA – Het was een redelijk spannende dag voor (hoofd) organisator Bauke Bos die eraan zou komen. Om 4.45 uur in de ochtend regende het nog. Hij kon het dan ook niet laten om een half uur later er toch maar uit bed te stappen en de planning voor de dag nog maar eens door te nemen. Ondanks het miezerende weer in de ochtend kwam er rond het middaguur de zon tevoorschijn.

De verrassing van de dag kwam van een autoclub van "mini's". Na een tourrit was de historische autoshow hun eindbestemming en dat bleek erg gezellig te zijn! Ook kwam er voor een Belgische deelnemer naar het evenement die speciaal in zijn Volvo naar Sint Nicolaasga was gereden. Ook de getunede auto's waren beter vertegenwoordigd dan vorig jaar. Daar waar de opkomst in 2016 10 was, waren het dit jaar meer dan 30. Ondanks de gehoopte 70 tractoren bleker er uiteindelijk 50 te zijn aangekomen.

Over de bezoekers mocht ook zeker niet geklaagd worden. Ondanks het miezerende begin van de dag liep het de gehele dag verder lekker door. De organisatie mag terugkijken op een succesvolle 18e editie van de autoshow.Een sfeerimpressie vindt u via deze link. Met speciale dank aan Dirk Bruinsma voor de foto's!