Het sinterklaas dobbelspel bij kleurrijk MIKS


28-011-2018 JOURE – Aankomende vrijdag wordt er bij kleurrijk Miks het Sinterklaasdobbelspel gespeeld. Het spel wordt verdeeld over 2 rondes. De cadeautjes wisselen daarbij steeds van persoon. Met welk(e) cadeautje(s) jij naar huis gaat? Dat weet je pas aan het eind! In elk geval gaat niemand met lege handen naar huis!

KleurrijkMiks is een informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit, gericht op vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst. Van jong tot oud.
Tijdens deze koffieochtenden, die (meestal) op de laatste vrijdag van de maand plaatsvinden, kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen.
Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip en je kunt er fijne contacten aan overhouden.

Deelname is gratis. Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Locatie: Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. Er wordt begonnen met dobbelen omstreeks 10:00 uur. De laatste dobbelsteen zal omstreeks 11:30 uur zijn uitgerold.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar via 0513-414593, op dinsdag, woensdag en donderdag. Of mail naar rdekonink@miks-welzijn.nl