Het nieuwe Bliid-seizoen begint dit jaar… in je eigen tuin!

04-04-2020 OUDEHASKE – Op zondag 5 april zou het nieuwe Bliid op ’t Wiid-seizoen weer van start gaan. Jullie kwamen voorgaande jaren met velen om heerlijk met elkaar de natuur spelenderwijs weer verder te ontdekken. Helaas kunnen we nu even niet bij elkaar komen door het Coronavirus en moet de start van het nieuwe “Bliid op ’t Wiid”-seizoen nog even uitgesteld worden.

Dit jaar bestaat de organisatie 10 jaar en zij wilden dat samen met jullie op zondag 3 mei vieren. Deze dag ligt ook nog in de periode van voor 1 juni, waarin evenementen nog niet gehouden kunnen worden. Het feestje moet dan ook nog even uitgesteld worden.

Om in deze periode toch leuke natuurontdekkingen te kunnen laten doen, heeft Bliid op ‘t Wiid doe opdrachten voor in de tuin! Kijk op https://www.staatsbosbeheer.nl/doe-opdrachten-voor-in-de-tuin en kies maar uit! Bliid op ‘t wiid wenst jullie de komende maanden heel veel natuur ontdek plezier in jullie eigen tuin en ze hopen dat jullie
allemaal weer op zondag 7 juni in goede gezondheid mogen verwelkomen! Het feestje houden jullie daarbij natuurlijk ook nog tegoed!