Het Lagerhuis op `e Jouwer


11-05-2017 JOURE – De CCZF nodigt je van harte uit voor Het Lagerhuis op ‘e Jouwer op dinsdag 16 mei a.s. in Party-Zalencentrum ’t Haske. Naar aanleiding van hun vooraankondiging én oproep, hebben een aantal CCZF-leden zich opgegeven om hun bedrijf te presenteren. In een entourage-à-la-Lagerhuis gaan we met deze ondernemers “in debat”. 

Lagerhuis
De ondernemers die zich hebben opgegeven, komen één voor één aan het woord voor ‘Het Lagerhuis’. Zij zien in Het Lagerhuis een unieke kans zich te presenteren aan collega-ondernemers. Maar deze collega-ondernemers (‘Het Lagerhuis’) laten zich uiteraard niet onbetuigd en zullen vragen stellen, misschien prikkelen, misschien hier en daar uitdagen. De presentator heeft de taak het debat in goede banen te leiden.

Boekpresentatie
Na de presentaties vertelt CCZF-lid Evert den Drijver iets over zijn pas uitgegeven boek “Dokter zelf", verhalen uit een plattelandspraktijk.Dit boek zal deze avond te koop zijn voor € 17,50. Voor degene die dit op prijs stelt zal hij het boek signeren.dokter helpt

Project "Kamers te huur"
Ïn de afgelopen maanden ging het nieuwe project "Kamers te huur" van start. Samen met Ellen Selderijk kijken we er op terug. De resultaten zijn voor het bestuur overigens wel aanleiding om het project een vervolg te geven. Aanmelden kan tijdens het Lagerhuis-debat. Als je deze avond niet aanwezig kunt zijn en je toch wilt aanmelden voor "Kamers te huur" in het nieuwe CCZF seizoen, kun je je opgeven via secretariaat@cczf.nl

Programma
19.45 uur
Ontvangst en inloop in “Party-Zalencentrum ’t Haske”, Vegelinsweg 20, Joure. 

20.00 uur
Welkom door voorzitter Erik Mous  
                    
Evaluatie/vervolg project "Kamers te huur" door Ellen Selderijk

20.15 uur
Lagerhuis-debat onder leiding van een presentator

21.15 uur
Boekpresentatie Evert den Drijver

21.30 uur
Gezellig netwerken met een hapje en drankje

Jouw relatie(s) meenemen?
Wil je jouw relatie(s) meenemen naar de inspirerende netwerkbijeenkomsten van de CCZF? Dat kan. 
Als lid van de CCZF mag je onbeperkt introducés meenemen. Jouw introducés mogen twee keer gratis deelnemen, daarna verwachten we dat ze lid willen worden. Neem je introducés mee? Laat het even weten via dan zetten we ze op de gastenlijst. 

Graag tot ziens!
Het bestuur

Nog even dit: 
Mocht je na aanmelding onverhoopt toch niet kunnen komen, meld je dan tijdig af bij het secretariaat. Tijdig afmelden is uiterlijk voor 12.00 uur op de dag van de bijeenkomst. De CCZF maakt voor de bijeenkomsten immers kosten; bij niet tijdig afmelden, moeten we je een no-show factuur sturen voor die gemaakte kosten.