Herema park Live op zaterdag 28 augustus

09-06-2021 JOURE – Vijf Jouster mannen hebben de koppen bij elkaar gestoken met als doel een jaarlijks muziekevenement in het park te organiseren onder de noemer Herema Park Live: voor en door lokale mensen, met live muziek en toegankelijk voor een breed publiek.

Het kriebelde weer
Erwin Bethlehem, Anno Terpstra, Rudolf Valkema, Douwe en Siep van der Valk: vijf Jouster vrienden die elkaar vinden in muziek en organiseren. Siep: “Het kriebelt al een tijdje en we hebben zin om weer wat neer te zetten in Joure. Park Heremastate biedt met haar openluchtpodium een prachtige locatie voor een sfeervol muziekevenement”. Rudolf: “De vergunning is aangevraagd bij de gemeente en als de coronamaatregelen het tegen die tijd toelaten – en daar lijkt het nu wel op, zetten we op zaterdag 28 augustus als nieuwe stichting ons eerste evenement neer”. De officiële naam van de stichting is JOMO Concerts: JOuster Muziek in de Openlucht.

Joure op de kaart
De vijf mannen van JOMO Concerts hebben ieder hun inbreng en ervaring. Rudolf en Anno organiseerden in het verleden al meerdere parkconcerten, met bands zoals Motel Westcoast en Memphis Maniacs en in 2018 rockopera Tommy. Erwin is al jaren actief met muziek en PR in de stichting Friese Ballonfeesten. Siep van der Valk is een echte muziekliefhebber en vanuit zijn ervaringen en bezoeken aan andere festivals nam hij het initiatief tot deze nieuwe samenwerking. Ook zijn broer Douwe, voormalig eigenaar van café de Stam staat vaak vooraan als er iets te organiseren is, denk aan het organiseren van diverse bands in de Stam, zoals De Posies, Lucky Fonz, Douwe Bob, Tim Knol, Johan en nog veel meer, het sloeproeien en het populaire Stam Beachvolleybaltoernooi. Kortom, een enthousiaste ploeg die de komende jaren Joure op de kaart zet.

Wat kunnen we verwachten op zaterdag 28 augustus?

18:00 uur – Opening Park
De deuren van het park gaan open! Je bent welkom om een plekje te zoeken.

19:00 uur – Brass Inc
Deze veelzijdige coverband uit Joure speelt met 13 enthousiaste muzikanten eigentijdse, maar ook oude nummers en dat versterkt met een blazerssectie.
Meer over Brass Inc 

20:30 uur – Jett Rebel
Jett Rebel is sinds zijn in 2014 verschenen debuutalbum ‘Venus & Mars’ niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap.
Meer over Jett Rebel

22:15 uur – Miss Montreal
Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, is bekend van o.a.: Door de wind, Till The Sun Comes Up, Tututu en Hoe. Samen met de band staat Miss Montreal garant voor een enthousiast optreden waarbij 1 ding zeker is: er moet gedanst worden.
Meer over Miss Montreal

0:00 uur – Straight on stage
Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’.
Meer over Straight on Stage

Prijs: € 30,- (excl. servicekosten)