Hemelvaartfestival met diverse bands

20-05-2019 JOURE – Over 10 dagen vindt in Joure weer het traditionele hemelvaartfestival plaats in park Heremastate. Wat kunt u vanmiddag verwachten nadat het park om 14:00 uur is geopend?

Op 30 mei start Amade Hemelvaart Festival Joure. Vanaf ongeveer half 3 zullen zij zich presenteren. Amade is een prachtig duo met gitaar, piano en prachtig tweestemmige zang. Een genot om naar te luisteren. Vervolgens zal Quiet As Always hun opwachting maken. Een trio geïnspireerd door Nirvana. Mooie energieke festival band. Daarna is het tijd voor Rock n Roll met de nieuwe Rock n Roll band Red Lable Shoes!

Met contrabas en scheurende gitaar zullen zij hun opwachting maken in Heremastate! Rock n Roll in een eigen jasje. En als laatste komt Van Harte! Een 5 mans formatie die heerlijke nederpop ten gehore brengt. Herkenbaar en lekker mee zingen en swingen! Voor de kinderen hebben we Clown Kiko! Balonnen vouwen en jongleren. Daarnaast ontbreken de springkussens niet natuurlijk. Kortom een middag voor jong en oud! 

Entree is gratis. Eigen meegebrachte eten- en drinkenswaar is niet toegestaan.