Helpt u mee om samen een laatste wens van Jannie te realiseren?

18-07-2020 – Beste familie, vrienden en bekenden van Jannie Boersma, Mijn naam is Janny Tomassen en ik benader u als vrijwilliger van Stichting Dreams4You. Onze stichting realiseert een laatste wens voor ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting. In dit geval gaat het om Jannie Boersma.

Aangezien Dreams4You geen grote sponsoren heeft noch subsidie ontvangt hebben we uw hulp nodig. We zijn volledig afhankelijk van de welwillendheid van de directe omgeving van Jannie en Jelle en richten ons daarom tot u met de vraag of u wilt helpen om de droom van Jannie mogelijk te maken. De droom van Jannie is om mee te gaan met een (Rijn)cruise. U kunt ons helpen bij het vervullen van deze droom, want alleen samen is het mogelijk om de droom in vervulling te laten gaan.

Wij vragen u om zo mogelijk een bijdrage te leveren om gezamenlijk de droom te verwerkelijken. Het streefbedrag om de droom van Jannie waar te kunnen maken bedraagt naar schatting € 2.200,00 We vragen dus in de eerste plaats om een financiële donatie. Indien u wilt bijdragen aan de droom van Jannie, dan kunt u uw gift overmaken via de volgende link: https://www.dreams4you.nl/doneer onder vermelding van droomnummer D4Y2020.1660 en naam Jannie Boerma. Uw bijdrage komt dan direct terecht bij de droom van Jannie.

Of u kunt het zelf overmaken naar: Stichting Dreams4You via Rabobank IBAN NL 52 RABO 0133 4581 21 o.v.v. “D4Y.2020.1660/Jannie Boersma” Dreams4You heeft geen financiële middelen om een droom voor te kunnen schieten. De invulling van de droom kan dus echt pas plaatsvinden als het streefbedrag gehaald is. Zodra we het streefbedrag ontvangen hebben, ontvangt u een mail om te melden dat we voldoende financiën hebben ontvangen en u te laten weten dat we de droom voor Jannie mede door u kunnen gaan uitvoeren. Wordt de droom om medische redenen geannuleerd, dan ontvangt u daarover bericht. U kunt dan aangeven of u uw donatie wenst terug te ontvangen. Maar u kunt natuurlijk ook uw donatie ten goede laten komen aan ander dromers.

Alvast heel veel dank voor uw betrokkenheid bij deze droom! Iedere bijdrage om dit mogelijk te maken is welkom; samen komen we er! Met vriendelijke groet,
Janny Tomassen
Droomvervuller jannytomassen@dreams4you.nl
(06) 40 11 90 96
www.dreams4you.nl
Postbus 114
6114 ZJ Susteren