Hé vlogger: Neem jij ons mee in het OV?


19-06-2017 JOURE – Wil jij vloggen over je bus- of treinreis? Lijkt het je leuk om jouw ervaringen als reiziger te delen met een groot publiek? Meld je dan nu aan als OV-vlogger voor de Provincie Fryslân. Je mag een middag meelopen met de provinciale vlogger Rixt

Wie?
De Provincie zoekt iemand die een aantal keren wil vloggen voor de provincie over het openbaar vervoer. Je wordt met een opdracht op pad gestuurd en mag daar vervolgens je eigen invulling aan geven. Ben je creatief? Doe je het goed op beeld? Neem ons dan mee in het OV!

Waarom?
Het lijkt de Provincie erg leuk en leerzaam om via jou vlogs met je mee te reizen. De Provincie wil het openbaar vervoer in Fryslân in beeld brengen zoals het is. Zoals jij het ervaart.

Wat heb ik er aan?
Je bent de eerste (en enige) OV-vlogger van de provincie Fryslân! De Provincie Fryslan zorgt ervoor dat je filmpjes breed verspreid worden. Tijdens het vloggen mag je gratis reizen. Je mag een middag meelopen met onze provinciale vlogger Rixt. Je krijgt tips en tricks voor het maken en monteren van een goede vlog. En je ontvangt VVV-bonnen ten waarde van €100. 

Hoe?
Stuur de Provincie voor 10 juli 2017 een filmpje van maximaal 30 seconden. In dat filmpje laat je op een creatieve manier zien wie je bent en waarom jij de OV-vlogger van Fryslân zou moeten worden.

Stuur je filmpje of eventuele vragen via de mail. ov-vlogger@fryslan.frl