Haulsterweg Haskerhorne wordt aangepakt

19-06-2019 HASKERHORNE – De Haulsterweg in Haskerhorne wordt aangepakt. Nu het Knooppunt Joure zo goed als klaar is en het extra verkeer niet meer door het dorp gaat, kunnen we daarmee aan de slag. En daarbij kunnen we uw inbreng goed gebruiken.

Waarom een herinrichting?
Er zijn veel aanleidingen de herinrichting op te pakken. Zo zijn de trottoirs in slechte staat, is er extra onderhoud aan het groen nodig en moet de inrichting van de weg beter passend worden voor het huidige gebruik. We hebben het over de Haulsterweg vanaf de komgrens tot en met het kruispunt bij de kerk. Aan het eind van deze pagina kunt u een plattegrond van het plangebied downloaden.

Benieuwd naar uw ervaringen
Voordat we aan de tekentafel gaan zitten, zijn we benieuwd naar uw ervaringen met de weg. Tenslotte maakt u er regelmatig gebruik van en weet u welke problemen er zijn.

Inloopbijeenkomst dinsdag 2 juli
Gemeente De Fryske Marren en Dorpsbelang Haskerhorne nodigen u van harte uit om uw ervaringen te komen delen tijdens een inloopbijeenkomst. Dinsdag 2 juli zijn wij daarom van 17:00 tot 19:30 uur aanwezig in Dorpshuis “Trefpunt” aan de Haulsterweg. U kunt binnenlopen wanneer het u schikt.

Kunt u echt niet? Dan kunt u ook alvast uw ervaringen met ons delen via de website.

Meer informatie
Op deze pagina zullen we tijdens het project meer informatie plaatsen. Wilt u meer weten, neem dan contact op met projectleider Fiona Carpentier.

Te downloaden: