Grote clubactie vandaag weer van start

14-09-2019 OUDEHASKE – De grote Clubactie is vandaag weer van start gegaan. Voor heel verenigingen is dit de kans om financieel weer meer mogelijkheden te creëren en de club weer een zetje in de goede richting te geven. Zo ook bij VV Oudehaske.

Voorgaande jaren heeft de voetbalvereniging al meerdere malen deelgenomen aan de Grote Clubactie. Ook dit jaar doet voetbalvereniging Oudehaske weer mee met de Grote Club Actie. De jeugdleden om hun uiterste best te doen om weer zoveel mogelijk loten te verkopen.

Een lot van de grote club actie kost € 3,00 en van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar de clubkas! En dat is natuurlijk mooi meegenomen en want hiermee kunnen we als club extra investeren. Het lijkt misschien alsof alles vanzelf komt, maar als voetbalvereniging moet je continue investeren in materialen, voorzieningen en uiteraard de jeugdopleiding zelf. Denk hierbij aan trainingsmaterialen, ballen, hesjes, trainerscursussen, een computer, kleedruimten en andere voorzieningen.

Met de opbrengst van vorig jaar hebben zij het trainingsarsenaal op het kunstgrasveld van een grote upgrade voorzien. Er zijn maar liefst 4 nieuwe kleine goaltjes aangeschaft welke door alle teams te gebruiken zijn tijdens de trainingen. Wat dit jaar het doel van de Grote Clubactie gaat worden, is tot dusver nog niet helemaal bekend. De Jeugdcommissie gaat gezamenlijk weer mooie doelen vaststellen.

Naast de voordelen voor de club maken lotenkopers kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro, maar ze kunnen ook een Volkswagen UP, reischeque van een luxe campingvakantie, 3-daagse minicruise New Castle of één van de meer dan 200 prijzen winnen.

Net als vorig jaar gaat VV Oudehaske dit jaar weer alleen met eenmalige machtigingen werken. Het lotnummer staat dan op het bankafschrift van de koper. Hiermee wordt vermeden dat de verkopers met contant geld over straat moeten. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij familie, vrienden, buren, bedrijven, enz. Daarnaast kan de jeugd langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Net als op het voetbalveld gaat iedereen uiteraard ook hiermee zijn uiterste best doen, voor ieder lot dat je verkoop zijn we super dankbaar. Alle jeugdleden worden alvast bedankt voor hun medewerking en inzet!