Goedkope kantoorinrichting is verhuisd!


14-12-2017 JOURE – Zoals sommigen wellicht hebben gezien zitten goedkope kantoorinrichting niet meer in de voormalige woonboulevard langs de A7. Ze hebben een mooie frisse, opgeknapte showroom bij onze opslag aan de Vegelinsweg 3A in Joure. Door een aantal redenen hebben ze deze keuze gemaakt. Eén van de redenen was dat zij ondertussen zo’n groot assortiment gebruikt hebben staan dat ze hun showroom 10x zo groot zouden moeten maken om elk exemplaar te laten zien.
In plaats daarvan hebben we geïnvesteerd in een goede camera en goede lampen zodat de foto’s mooi en duidelijk op de foto komen. Mocht de klant nog twijfelen dan plaatsen we desnoods 1 bureau op proef zetten hier een paar in elkaar zodat er gekozen kan worden. Nog een reden was dat het gewoonweg onhandig was op 2 locaties tegelijk en vaak had je het niet in de showroom staan en dan moesten we alsnog naar de opslag. Dus vanaf vandaag bent u van harte welkom op de Vegelinsweg 3A voor een heerlijke bak koffie. Hier hebben we (een deel) van ons nieuwe assortiment uitgestald zodat men de kwaliteit kan zien en ervaren. Ook op het gebied van nieuw staat er op 1-1-2018 wat nieuws in de planning maar dat houden we tot deze datum nog even geheim…..

U bent van harte welkom op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur op de Vegelinsweg 3A in Joure voor een voortreffelijke bak koffie of een lekker kopje thee. Graag tot snel! (En wilt u op een andere dag op een andere tijd, neem dan even contact met ons op 088-2292020)