GGD Fryslân opent op twee extra dagen een pop-up vaccinatielocatie in Sint Nicolaasga

21-02-20220 SINT NICOLAASGA – GGD Fryslân opent op twee extra dagen een pop-up vaccinatielocatie in Sint Nicolaasga. Op woensdag 23 februari en zaterdag 5 maart kunt u tussen 12.00 – 19.00 uur zonder afspraak langskomen voor een eerste tweede of boosterprik in Zalencentrum Sint Nyk.

Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin. De vaccinatie is gratis, u hoeft alleen een identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen.

Voor wie?
De eerste en tweede vaccinatie kan vanaf 12 jaar en ouder, voor de boostervaccinatie moet u minimaal 18 jaar zijn. De extra prik (boostervaccinatie) kan minimaal drie maanden na de laatste coronavaccinatie(s) gegeven worden. Heeft u corona gekregen na de vorige vaccinatie(s)? Dan moeten er minimaal drie maanden tussen de besmetting en de extra prik zitten.

Ook welkom voor vragen
Ook bent u van harte welkom als u nog vragen heeft over het coronavirus en het vaccin. De arts beantwoordt graag uw vragen.

Let op: 5-11 jarigen kunnen op een pop-up locatie niet terecht. Maak hiervoor een afspraak op een vaste locatie. Je krijgt een uitnodigingsbrief.

Kijk voor meer informatie op: www.ggdfryslan.nl/coronavirus/vaccinatie/pop-up-locaties-voor-informatie-en-vaccinatie-zonder-afspraak.