Getuigen gezocht van ongeval bij Oosterzee

26-02-2019 JOURE – LEMMER omstreeks 07.45 uur, vond er een ongeval plaats op de rijksweg A6 tussen parkeerplaats De Wiel en de afrit Oosterzee. Een personenauto werd door een vrachtwagen, welke een andere vrachtwagen wilde gaan inhalen, waarschijnlijk over het hoofd gezien. De vrachtwagen duwde bij het inhalen de naast hem rijdende personenauto van de weg.

De bestuurster van de personenauto probeerde de vrachtwagen te ontwijken, maar kwam tegen de verhoogde rand van de middenberm aan. Hierdoor raakte ze de controle over haar voertuig kwijt en kwam uiteindelijk op haar dak in de middenberm tot stilstand. De vrachtwagen welke dit veroorzaakt heeft is niet gestopt en doorgereden na het ongeval. Het is onwaarschijnlijk dat de bestuurder van de vrachtwagen dit niet heeft opgemerkt.

Volgens getuigen gaat hem op een kleine vrachtwagen met een zwarte trailer. Beide inzittenden van de personenauto zijn er gelukkig alleen met veel schrik en lichte verwondingen vanaf gekomen.

Heeft u het ongeval zien gebeuren of heeft u meer informatie over de vrachtwagen welke dit veroorzaakt heeft verzoeken wij u contact op te nemen met ons! Dit kan via 0900-8844 of via de berichtenfunctie van Facebook.