Geslaagde eerste interactieve sessie over sporten en bewegen

06-11-2019 JOURE – Op maandag 28 oktober kwamen de binnensportverenigingen bijeen voor de eerste sessie over sporten en bewegen in De Fryske Marren. De deelnemers hebben op interactieve wijze hun ambities met elkaar gedeeld. Ook is er besproken op welke manier de gemeente, maatschappelijke organisaties en andere sportverenigingen hen kunnen helpen bij het realiseren van de ambities.

Er kwamen belangrijke onderwerpen aan de orde, waaronder het betaalbaar houden van de gemeentelijke sportaccommodaties, het organiseren van clinics om sport en bewegen onder de aandacht te brengen, bij elkaar in de keuken kijken en samenwerken, het werven van leden en een netwerk opstarten voor trainers. Wij willen alle deelnemers hartelijk danken voor deze belangrijke bijdrage aan het sportbeleid, dat naar verwachting begin volgende jaar aan de gemeenteraad wordt voorgelegd.

Wil je ook meedenken? Op donderdag 7 november staan nog twee sessies gepland.

Waar en wanneer?
Party- en zalencentrum ’t Haske | Vegelinsweg 20 Joure
Donderdag 7 november
13.30 – 16.30 uur: maatschappelijke organisaties
19.30 – 22.30 uur: buitensportverenigingen

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Reinier Luimstra, beleidsmedewerker sport en bewegen van gemeente De Fryske Marren, via telefoonnummer 14 05 14.