Gemeenteraad weer fysiek bij elkaar voor het petear en raadsvergadering

21-08-2020 JOURE – Na een reeks van online vergaderingen vanwege het coronavirus, gaan raadsleden van De Fryske Marren weer fysiek bij elkaar komen voor het petear en raadsvergadering.

Het Petear van 31 augustus en de raadsvergadering van 2 september worden gehouden in het gemeentehuis in Joure. Als de ontwikkelingen rond het coronavirus COVID-19 hiertoe aanleiding geven vergadert de raad alsnog digitaal. Op de website van de gemeenteraad vindt u per vergadering de laatste stand van zaken.

Geen publiek
De raadszaal is aangepast om te voldoen aan de voorschriften in verband met COVID-19. Door deze aanpassing is het echter niet mogelijk om op veilige wijze publiek te ontvangen. U kunt de vergaderingen live volgen via de uitzendingen op de website www.defryskemarren.nl/gemeenteraad.

Petear
Aanmelden voor deelname aan het Petear kan tot woensdag 26 augustus, 14.00 uur, door een mail te sturen naar griffie@defryskemarren.nl. U leest maandag 31 augustus na 13.00 uur of er aanmeldingen zijn. Zijn die er niet, dan is er geen Petear.