Geen Jouster Merkeloop in 2021

17-07-2021 JOURE – Tot hun grote spijt heeft de organisatie van de Jouster Merkeloop 2021 moeten besluiten om deze dit jaar niet door te laten gaan. Dit besluit heeft de organisatie zo lang mogelijk uitgesteld maar na de recente ontwikkelingen rond Covid-19 is er geen andere keus. En verder uitstel maakt het qua tijd voor hen nog lastiger om alles tijdig te kunnen organiseren.

Wat voor de organisatie en voor velen een mooi evenement zou moeten worden gaat er ongetwijfeld anders uit zien door de vele voorschriften die er zijn. Dit kost enorm veel energie om het qua organisatie van het evenement rond te krijgen, bovendien, is de vraag of er wel een vergunning wel afgegeven zou kunnen worden?

De organisatie vindt het leuk om deze loop te organiseren en met behulp van de vele vrijwilligers en sponsoren zal dit vast wel weer gaan slagen. Maar, het allerbelangrijkste is dat het voor iedereen veilig en ook leuk blijft om dit te realiseren en daar hebben wij op dit moment niet het vertrouwen in.

Natuurlijk hoopt iedereen op betere tijden en blijven zij zich inzetten voor de traditionele Jouster Merkeloop en daar gaan ze er weer volop voor, zondag 25 september 2022.