Geen afsluiting Hollandiastraat


06-10-2017 JOURE – In tegenstelling tot eerdere berichtgeving blijft de Hollandiastraat open voor al het verkeer. Er is een oplossing gevonden zodat de stremming van dit weekend niet door hoeft te gaan. Ook hoeft er op een later moment geen afsluiting te zijn. Dit betekent wel dat de omzetting van het verkeer op de nieuwe A7 een paar dagen later van start gaat. 

Hollandiastraat
De Hollandiastraat wordt dit weekend niet afgesloten. Ook het openbaar vervoer kan gewoon over de Hollandiastraat. Wel geldt er vanaf maandagochtend een kleine omleidingsroute. Het verkeer maakt tijdelijk gebruik van de nieuwe én oude Hollandiatunnel.

A7 in gebruik 
Vanaf begin volgende week zal de nieuwe A7 gefaseerd in gebruik genomen worden. Ook gaat het verkeer volgende week gefaseerd van de rotonde af.

Laatste Rondje 
Op zaterdag 14 oktober is de rotonde vrij van verkeer. Deze datum blijft ongewijzigd. We nemen afscheid van de rotonde met een groot evenement: het Laatste Rondje. De rotonde is van 11.00 tot 21.00 uur ingericht als evenemententerrein en belangstellenden kunnen nog een laatste rondje maken.