Gaststube Joure viert 6-jarig bestaan

11-04-2019 JOURE – 12 April 2013… Dat is het moment dat wij restaurant Die Gaststube voor het eerst onze deuren openden. Dus nog een paar dagen tot het Jouster restaurant onder de leiding van Robert Favier alweer 6 jaar bestaat. Dit hebben zij aan Uw vertrouwen in te danken. Hierdoor heeft Die Gaststube besloten om na 6 jaar vernieuwingen in hun restaurant te brengen. Zo zal de kleding worden aangepast en wel door de frisse samenwerking met Sake Store.

Ook buiten is het nodige aangepast. Zo zijn er onder andere nieuwe plantenbakken neergezet voor een natuurlijkere uitstraling. Als klap op de vuurpijl zal op 15 april aanstaande de vernieuwde menukaart zijn intreden doen. De lunch kaart is uitgebreid met moderne gerechten maar ook de typische Duitse gerechten zijn behouden gebleven.

Op de diner kaart is er vooral nadruk gelegd op grill en vis gerechten. Dit zodat U ook van heerlijke grill en vis gerechten kunt gaan genieten.
Om het 6-jarige bestaan extra te vieren heeft het restaurant dit weekend bij uw reservering een drankje van het huis bij binnenkomst klaar staan. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 6% korting over de gehele rekening!

Is uw interesse gewekt om eens te komen kijken? Kom dan gerust de nieuwe kaart bewonderen! Tot ziens bij restaurant Die Gaststube!