Friese Dart Bond stelt competitie uit

01-09-2020 JOURE – De Nederlandse Dartsbond heeft vanavond de FDB, en ook de andere lidorganisaties, geadviseerd om de regionale competities uit te stellen. Vandaar dat zij hun leden op deze wijze willen informeren dat zij op 1 september NIET gaan starten met de dinsdagavondcompetitie.

Uiteraard betreurt de bond dat deze beslissing gemaakt moet worden, maar zij staan als bestuur wel volledig achter het advies van de NDB. Zij gaan als bestuur op zeer korte termijn om de tafel om de details en gevolgen te bespreken. Dat wil zeggen dat ze op dit moment nog niet op details kunnen ingaan over de nieuwe startdatum van de competitie, gevolgen voor de FDB-ranking of vragen over de contributie. Voor meer informatie over het bericht van de NDB verwijzen zij iedereen naar de website van de NDB.

Zoals iedereen vast begrijpen wil de FDB met een goed doordacht plan komen en dat kan niet over “één nacht ijs” besloten worden. Zodra er nieuws is zullen zij dit zo spoedig mogelijk via de website, Facebook en Teambeheer richting de leden communiceren.