Fotowedstrijd ‘it Fryske Gea’

19-04-2020 JOURE – Geniet van de Friese natuur en laat anderen meegenieten van wat jij hebt gezien. Niet alleen in de natuurgebieden van It Fryske Gea. Om zo goed mogelijk mee te werken aan de richtlijnen rondom het Corona-virus hebben we een criterium verruimd: in dit seizoen mag je ook foto’s maken van de natuur in je eigen omgeving. Kiek’es! is de speciale fotowedstrijd, die we organiseren in het kader van ons 90-jarig bestaan. Een heel jaar lang jouw mooie natuurmomenten delen met de andere liefhebbers van It Fryske Gea.

Hoe werkt het?

  • Elk seizoen kun je jouw mooiste, natuurmoment uploaden via deze website. Hieronder zie je een overzicht van data van de seizoenen.
  • Elk seizoen selecteert onze vakjury de beste 10 foto’s uit alle inzendingen.
  • Het publiek kan daarna stemmen op deze top 10. De foto met de meeste stemmen wint de eerste prijs, zo volgen ook de tweede en derde prijs.

Lees de actievoorwaarden ›

Thema en categorieën
‘Hoe zie jij de Friese natuur?’ is het thema van de fotowedstrijd. Hoe je dit fotografisch verbeeldt, dat mag je helemaal zelf weten. En omdat er elk jaargetijde wel wat is te beleven of van te genieten, Nu is het de beurt aan het voorjaar. (9 maart t/m 31 mei)

Begin juni gaat de jury in beraad en op 5 juni wordt de top 10 bekend gemaakt. Hierop kan het publiek tot 27 september stemmen. Op 28 september is de bekendmaking van de winnaars.

Kans op mooie prijzen
Waarom meedoen leuk is? Ja kan anderen laten meegenieten van de mooiste plekjes in de Friese natuur! Maar natuurlijk zijn er ook prijzen. De winnaar ontvangt een tegoedbon van € 600,- voor een vakantiewoning van ‘Buitenleven Vakanties’. De tweede prijs is een dagje Ameland voor twee personen en de derde prijs is een IJsselmeer zeilexcursie voor 2 personen. Daarnaast maken wij van alle winnende foto’s een tentoonstelling en publiceren we deze in ons magazine.

Voor wie is de fotowedstrijd?
Iedereen mag meedoen! (Nou ja, bijna iedereen, m.u.v. het bestuur en/of medewerkers van It Fryske Gea.) Kijk voor meer informatie op https://www.itfryskegea.nl/kiek-es

Zend je foto hier in ›