Flexibele, enthousiaste verzorgende IG gezocht!


06-12-2017 JOURE – Per direct zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG voor Hof en Hiem Thuiszorg, regio Joure. De gemiddelde arbeidsduur bedraagt minimaal 340 uur en maximaal 468 uur per jaar. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd, met als einddatum 1 augustus 2019.

Functie informatie
Binnen Hof en Hiem Thuiszorg werken we met kleine zelfsturende teams. Het betekent dat je samen met je collega’s invulling geeft aan de teamtaken. Je ondersteunt cliënten bij persoonlijke verzorging, met respect voor de eigen regie van de cliënt en met inachtneming van de mogelijkheden van de cliënt en zijn omgeving.

Profiel
Je hebt een diploma verzorgende (IG) en ervaring in de ouderenzorg. Je hebt een positieve en stimulerende beroepshouding en een flexibele en initiatiefrijke instelling naar cliënten en collega’s. Je beschikt over een geldig rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed werkklimaat, salariëring en rechtspositie volgens de cao-VVT. Daarnaast biedt Hof en Hiem de mogelijkheid gebruik te maken van een werkkostenregeling met verschillende keuze mogelijkheden en bieden wij de mogelijkheid voor deelname aan diverse collectieve verzekeringen. Hof en Hiem kent een eigen reiskostenregeling.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Janke de Vries via telefoonnummer 06 – 520 076 93.

Vacaturenummer
TZ201729

Wil je solliciteren?
Je kunt op deze vacature reageren middels het schrijven van een sollicitatiebrief voorzien van cv en motivatie, onder vermelding van vacaturenummer TZ201729. Je sollicitatie kun je via e-mail (vacature@hofenhiem.nl) richten aan de afdeling Personeelszaken, t.a.v. Siepy Wielenga-Mulder. Je kunt reageren tot 18 december 2017.

Via genoemd emailadres ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging. Het kan zijn dat deze bij je emailberichten in de map met ‘ongewenste berichten’ terecht komt. Check deze map dus regelmatig om geen berichten van onze zorggroep te missen.

Tot slot
Sinds 1 januari 2016 is het voor zorgorganisaties die actief zijn in het domein van de Wet langdurige zorg wettelijk verplicht in het bezit te zijn van een ( Verklaring omtrent gedrag) VOG voor alle medewerkers die beroepsmatig zorg verlenen aan hun cliënten. Met een VOG wordt het voor de zorgaanbieder inzichtelijk of en toekomstige medewerker een justitieel verleden heeft dat in de weg staat aan zijn toekomstige functie. Cliënten in de ouderenzorg moeten kunnen vertrouwen op de professionaliteit en de integriteit van het (zorg)personeel waarmee zij in aanraking komen.

De kosten voor het verplicht aanvragen van een VOG worden vergoed door Zorggroep Hof en Hiem.