Flessenactie Twa Fjilden


25-09-2017 JOURE – In samenwerking met Knooppunt Joure organiseren de Beweeg- en Cultuurcoaches van Miks Welzijn op 14 oktober de scholierenloop ‘het Laatste Rondje’. Aan de loop kunnen leerlingen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar deelnemen. Als school willen de Twa Fjilden alle leerlingen graag de kans geven om hieraan deel te nemen. De school houdt daarom een flessenactie. De school meldt de leerlingen aan bij de organisatie en doet de betaling voor deelname van de leerlingen uit de inkomsten van de flessenactie.

De leerlingen van de Twa Fjilden zijn inmiddels enthousiast gestart met inzamelen van de flessen. Leerlingen van groep 6 en 7 houden dagelijks de administratie bij met een staafgrafiek en rekenen aan de hand van een verhoudingstabel uit hoeveel flessen per hoeveel deelnemers nodig zijn. Mocht u heel enthousiaste flessen inzamelaars aan de deur krijgen of al hebben gekregen die het woord ‘scholierenloop’ hebben laten vallen, dan weet u waarvoor dat is! Mocht u vragen hebben over de actie van school, aarzel dan niet  de school binnen te lopen, de school te bellen of een e-mail te sturen.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.twafjilden.nl. De Twa Fjilden maakt onderdeel uit van de Brede School Joure Zuid en ligt in de wijk Zuiderveld en Blaauwhof.