Filmhuis Joure: Stillwater

26-03-2022 JOURE – Woensdag 30 maart wordt in Filmhuis Joure de film Stillwater vertoond. Reserveren kan via de website en is inclusief een drankje in de pauze, de film wordt vertoond in Partycentrum ’t Haske.

Stillwater vertelt het verhaal van een vader uit Oklahoma (Matt Damon) die het heft in eigen hand neemt om zijn dochter, die in een Franse gevangenis vast zit, vrij te krijgen. Amerikaan Bill Baker (Matt Damon) reist uit Oklahoma naar Marseille om zijn dochter in de gevangenis te bezoeken. Ze zit vast voor een moord, en beweert dat ze deze niet heeft gepleegd. In zijn missie om zijn dochter vrij te krijgen wordt hij geconfronteerd met de taalbarrières en de cultuurverschillen. Hij wordt zelfs tegengewerkt door de Franse autoriteiten. Toch blijft hij volharden om de onschuld van zijn dochter te bewijzen. Bill besluit om in Frankrijk te blijven en alles op alles te zetten om de echte moordenaar te vinden.

Woensdag 30 maart 19.45 – 22.30 uur. De entree is €9,50 Inclusief 1 consumptie. Leden betalen €7,00, net als donateurs en scholieren. Reserveren kan via deze link.