Feestelijk einde van de avond 4-daagse 2019

06-06-2019 JOURE – Feestelijke was de afsluiting in meerdere opzichten. In totaal deden er 1115 deelnemers mee aan de avond 4-daagse 2019 in Joure. Voor zover bekend zijn alle deelnemers aangekomen. (Zij die ziek werden en niet mee konden lopen op een van de dagen niet meegeteld)

Ook een bijzondere vermelding waard: De heer S. Krist liep dit jaar voor de 60e keer mee tijdens de avond 4-daagse. Voor de prestatie kreeg hij een special oorkonde en een bos bloemen aangeboden namens de organisatie Con Spirito te Joure. Inmiddels is de heer S. Krist 81 (volgende maand 82) jaar oud. Wij hopen hem ook volgend jaar in alle gezondheid weer mogen te begroeten.

Na het verzamelen in het park konden de kinderen onder het gezellige en feestelijke geluid van de Jouster dweilorkest ‘de skomkoppen’ de midstraat in om alle felicitaties, de bloemen en al het lekkers in ontvangst te nemen.

Al met al (ook mede dankzij de geweldige weersomstandigheden) was het een meer dan geslaagde editie van de avond 4-daagse! Uiteraard vindt u via deze link weer een sfeerimpressie!