Feest bij Tennis Vereniging Joure


03-04-2017 JOURE – Op zaterdag 1 april was het groot feest bij TV Joure. Voor alle jeugdleden van TV Joure was er vanaf 13.30 uur een jeugd-event. De oudere jeugd gaat in groepjes verschillende uitdagingen aan, de ene keer is het een tennisspel, de andere keer een vorm van uni-hockey, maar ook op de heuse stormbaan wordt er een strijd geleverd. Daarnaast is er een klimwand en een fotoshoot. Tijdens de pauze is er iets te drinken en genoeg lekkers te verkrijgen waaronder zelfgedraaide suikerspinnen! Deze vinden gretig aftrek bij de jeugd.

De jongste jeugd volgt een elf-steden route, bij elke stad kan met verschillende bal- en tennisspelletjes een sticker verdiend worden. En ook zij mogen natuurlijk de stormbaan op! De vraag ‘Was het leuk?’ wordt door één van de jongste deelnemers beantwoord met een volmondig: “Veel te leuk!!” 

Om 16.00 uur wordt verzameld en lijkt het feest ten einde, maar niets is minder waar, want op dat moment begint de surpriseparty voor tennistrainer Leendert van der Laan. Hij is 25 jaar bij TV Joure aan het werk als tennisleraar en wordt deze dag in het zonnetje gezet. Nadat we met z’n allen een lied hebben gezongen voor ‘meester Leendert’ is het tijd voor een speech en receptie. Veel (oud)leden zijn gekomen om Leendert te feliciteren, sommigen hebben al 25 jaar les van Leendert, anderen nog maar sinds kort, maar iedereen heeft met veel plezier de tenniskneepjes geleerd. Kijk voor meer foto’s en informatie over deze fantastische dag op onze facebookpagina. (http://www.facebook.com/TV-Joure-140964786069463/)